середа, 9 грудня 2015 р.

Шановні одинадцятикласники, пропоную орієнтовні теми власного висловлювання.
1. Останнім часом слово  "герой" стали частіше вживати. Ним називають і пожежника, який виніс дитя із палаючої будівлі, і вчителя, який дарує свої знання й душевне тепло дітям протягом усього життя, і лікаря, і воїна - захисника... Хто ж насправді гідний цього високого звання - герой?
2. Нині настала епоха розвитку інформаційних технологій. Глобалізація спричинила поширення англійської мови у світі. Серед сучасної молоді побутує думка: без знань аглійської людина не прогресивна. Соціальні інтернет - мережі стираюь кордони між людьми різних країн. А як же бути з національними традиціями, звичаями, якими сучасна молодь уже менше цікавиться?
3. Нині  настала ера інформаційних технологій. Час минає швидко. Ставлення до минувшини у нашої молоді різне. У кіноповісті О. Довженка "Україна в огні" німецький полковник Енст фон Крауз дивується з того, що українці не вивчають своєї історії. А чи треба це робити, коли ми йдемо в майбутнє?
4. Мода - поняття мінливе. Сьогодні носять короткі й облипчасті джинси, слухають "Океан Ельзи" й Адель, а ще тридцять років тому хизувалися штанцями-кльош і захоплювалися піснями Назарія Яремчука й Мірей Матьє. Кажуть, що справжнє мистецтво вічне... Невже й воно підвладне моді?

Немає коментарів:

Дописати коментар